Pigg

Pigg som satan.

Är väl det jag kan sammanfatta Ina idag efter dressyrpasset, fick stå två dagar då jag i fredags upplevde henne något seg. Men idag var det omvända bullar och två vilodagar gjorde nog susen. Plusset som jag kände lite idag är att galoppen är mer samlad nu, övergångarna börjar bli mer mjuka utan att vi tappar form och hon börjar få mer push bakifrån än bara springa på. Energin hoppas vi att vi får med oss imorgon då vi drar till Gamleby på Paynjump och hoppa 70+80cm.


Starter på gång

Lite starter på gång i höst.

Har två tävlingar som jag med säkerhet ska starta, en jag är anmäld till är 27 augusti i Norrköping samt våran hemmatävling i Överum den 9 september, anmälan öppnar i helgen. Båda tävlingarna är dressyr och jag kommer starta LC:1 och LB:1 med fokus på att få rutin, erfarenhet och höja våra egna procent.


Next ->

Nästa start...

Nästa start lutar åt Norrköping och NORF den 27 augusti. Planen är att gå ut som vanligt och starta LC:1 och LB:1 med fokus på att få in rutin och erfarenhet samt tävla mot våra egna halva procentsatser, inget jagande efter placering utan bara ha kul och lära hur vi tillsammans som team ska kunna leverera lika fina övergångar, tempo och avslappnade ritter som hemma på träning. Med den infon släppt bjuder jag på bild på våran hästisbästis skötare.


Bästa hoppträningen???!!!

Idag har det hänt.
Hoppat 80cm rakt igenom på kombinationer utan ett stopp, Ina börjar få muskler att klara mer svåra situationer och idag enligt tränare och mig själv tror jag vi haft vår bästa hoppträning hittills. Vi hoppade kombination 80cm utan att tveka, det har vi inte gjort förut utan man har verkligen fått puschat henne framåt. Nu har även jag hittat hur jag ska rida henne mer och fått en ridning som passar oss båda. Idag var våran bästa hoppträning hittills och det firar vi troligtvis 1 augusti med paynjump om inte jag jobbar. 80 cm är väl inget tänker många men det är mycket för en del och vi vill ta det sakta, och nu börjar 80cm bli lite mer safe där både hon och jag börjar hoppa det som vardagsmat.


RSS 2.0