En resa utan dess like

Back in business
Vilken höst jag haft, den har nästan sugit ur all krafft ur mig. Kanske därför jag sitter här nu med en tekopp i handen och precis ringt mig sjuk på jobbet då kroppen slog till med feber och förkylning när det nya året stod för dörren. Målen 2016 var lite mer på is då det blev så mycket annat. Jag fick gå hem för arbetsbrist som i sin tur gav mig ett nytt jobb och yrke, det gav mig även skiftjobb och jag jobbade extra så hästarna fick lite mindre motion då jag bara hade 1 timme att gå från det ena till nästa varannan vecka i en månads tid. Så varannan vecka blev det hattiga pass med lite galoppjobb i skogen eller bara ut å få röra på sig. Det att ha press och vara överallt samtidigt blev en pers som jag med nöd och näppe klara mig ur. Nu sitter jag här sjuk och orkeslös men med en del planer. Jag kan inte ha för höga planer då jag ska börja plugga om två veckor så det där med tävla kommer bli lite mindre skala än tänkt.
 
Min tanke är att för Innocentas del så hoppas jag vi kommer ut och kan starta något lopp, åtminstonde kvala i sommar. Det är prio 1 och sen även utveckla ridningen lite men vill jobba henne starkare ifrån marken först också på det planet. 
 
Ucinas del är det fortsätta bygga på det vi har och bygga muskulatur och styrka så det finns ork till att samla sig. Vi ska delta på hemmaklubbens vår och höstdressyr samt komma ut på någon till är tanken. Vi ska även anmäla oss till RidtravarRIKS 2017 är tanken och hoppas vi tar oss iväg som iår är i Säter. Vi ska även starta någon 80+90 hoppning innan året är slut och det blrjar vi med att boosta oss och åka på pay´n´jump till Gamleby, Åtvidaberg och Västervik nu på våren.
 
Så nu ska jag luta mig tillbaka, bli frisk och återigen glädja mig åt att kraften och tiden finns för att kunna uppdatera från Stall Norm till er läsare.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0