Orkade 2 hästar idag

Orkade motionera båda två idag.
Igår gick det ju inte  alls, efter ett pass som hästskötare hade jag smärtor så min lilla rallyräka fick bara skritta lite. Idag blev det lite mer motion än så.
Först red jag Hera på GrK och vi körde lite travbommar samt en galoppbom på volt nere vid C. Själv i ridhuset var hon mycket mer behaglig och inte lika rädd att komma bort från de andra. Man kände hon var lite trög i gasen när man tagit tyglarna och man fick verkligen sitta och väcka henne lite med skänkeln. I början var det även lite snubbel över bommarna i trav men även där efter lite småväckning så piggna hon till och fick riktigt fina steg över. I galoppen och ligga på volt över bommen var jobbigt, hon hade svårt att få en bra galopp och det kändes som hon slängde sig över bara. Men även här fick jag ihop henne något så hon fick fin galopp över. Avslutade passet efter ca 30-40 minuters ridning. Fin form på slutet och en avslappnad liten Hera när vi travade av.
Min lilla rallyräka fick gå på linan ute lite och motioneras i alla gångarter, fick något hugg så vågade inte sätta mig på hästen därför blev det longering, vilket kan vara nyttigt det också. Hon var då harmoniskt och fint.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0