Hoppning x2

Först rallyponny och sen ståtlig häst.
Börjde kvällen på Grk med att hoppa en ponny som inte riktigt är färdigutbildad. Det kändes. Hon tvekade till största delen och hoppade högt över men när hon hoppade så hoppade hon fantastiskt fint. Så nästa tisdag blir det samma procedur igen hoppa henne innan jag rider min hoppträning. Nyttigt för henne och lite tankeverksamhet i den fattning jag är van vid. Som också visar att hon inte trivs med att gå ifrån andra, spänd som en stålfjäder när jag red mot de andra innanför och dansade runt när jag ställde mig i hörnet på ridbanan där ingen stod. Lite övning ger färdighet. 
På min hoppträning så seglade vi över hindren från början till slut med bravur. Avslutade med en bana och sista omgången seglade vi över kombinationer och hindren låg på 90cm cirkus. Inte illa pinkat för en liten tinkerhäst och en ryttare som senaste tiden, utom hopplektionerna under senaste året, bara hållit på med trav. Sen har vi börjat hitta varandra och jag har fått fram alla knappar så vi är ett team och inte som i början då vi gick emot varandra lite.
 

Kommentarer
Postat av: Michelle Petersson

Va roligt att det gick så bra och att ni börjar hitta knapppar! :D

Svar: Ja med tanke på att jag bara rider den hästen 1 gång i veckan. Rider ju min egen häst hela tiden så henne utvecklas man ju fortare och så med men vi har klickat bra jag och McCarten, tinkern ja hoppade :)
Stall Norm

2016-01-27 @ 09:18:19
URL: http://michellepetersson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0