Bandet och magen

Med sambon på brandstation.
Eftersom min sambo är deltidsbrandman så tillbringar vi 1 gång i veckan på brandstationen där vi tränar. Det blir lite löpband, styrketräna och och kanske lite cykel. Igår var vi dit som ett litet lördagsnöje på kvällen.
Jag körde såklart med mina gamla skor som är lite smal i foten mot mina fötter så det gjorde lite ont mot slutet. Men totalt 4km löpning/promenad i lutning. Sista 100meter med 5-6° lut var tungt när jag sprang haha. Sen blev det lite situps, plankan och benlyft för att plåga magen. Avsluta med att göra låren möra. Jägarställningen och knäböj med vikt. Idag känns det i låren kan jag säga och magen där finns att en gnutta träningsvärk men inget som tyder på att jag körde nog slut på den. Bättre lycka nästa gång med ännu mer mage.
Idag blir det vila och nästa vecka:
 
Måndag: Promenad 5min, intervall 10x1min maxfart.
Tisdag: Ev. promenad eller brandstation. Hopplektion 20.15 på fjordingen Mattis, kan ge lite armar i träning.
Onsdag: Promenad (borta hela dagen på stan med vänner m.m.)
Torsdag: Brandstation träning, slutkörare.
Fredag: Vila
Lördag: Promenad/lättare jogging
Söndag: Brandstation om det inte blev på tisdag annars Styrketräning hemma+promenad.
 

Nu kommer vi att bli på G igen.

Som det låter, I am back on track.
Nu är det lite ändringar i protokollet. Ucina kommer att komma ner till mig i april redan och bloggen kommer då igång mer. Lite hästsaker har rensats och kollat ihop vad som kan behövas uppdateras. Bland annat blev det ett inköp hos Horze. Snart fattas inget mer och stallplatsen är klar. Lite smått nytt för sådant som gått sönder men även regntäcke som jag inte har. Så lite mer aktivitet nu det sista och sen full aktivitet igen när hon anlänt. Sen ska jag bli bättre på min träning också och skriva.
 
 
 

RSS 2.0