Tips från coachen

Tips från coachen var kanske lite till å ta i men tänkte tipsa er mina vänner om en grej iaf. Istället för å använda ridstrumpor så passar fotboll/innebandy strumpor perfekt. Jag rider mycket hellre i mina innebandystrumpor än i ridstrumpor. Varför? Ja det vet ja inte men det blev så en gång och se sitter skönare på foten tycker jag... Jag äger då strumpor från Unihoc men tror då Team Sportia, Stadium å de andra har ungefär samma struktur. Så äger du ett par strumpor som du inte använder längre kanske? och inga ridstrumpor rena? Ja ta dem direkt å testa för fungerar absolut minst lika bra! Jag använder mins Unihoc jämt :)
 

Legat på is

Har haft hästträningen på is ett tag för det har varit mycket med skolan, går sista året nu. Jag har dessutom förra veckan gjort en käkoperation så får inte bära hjälm på ett tag heller. Jag har haft lite småsnuttar med hästmys ibland men har inte blivit seriöst tränande.
 
Dock har det börjat planeras lite mer skoj mot en vår. Ska nämligen tillbaka, mys och träna mer hästar på shettisstuteriet till våren. Vet inte ännu vilka ponnyer som kommer att stå i centrum för min träning och så men det kommer då bli några mysiga. Förhoppningsvis lilla Broder Tuck. Sen kan det hända att jag även kommer tillbaka till stall Sittac ibland och hjälper till och tränar, det ser vi då beroende på hur det går. Hon har haft mycket problem nu i höst med skadade och sjuka hästar stup i ett så inte så mycket och träna med där varken då eller nu.
 
Till sommaren är det då bestämt att två små shettisar ska få flytta in tillfälligt hos en vän till mig i Byn i Värmland där jag kommer ha ansvaret och kommer även då ta en eller två ponnyer som jag kan utbilda och träna på olika sätt. Ja framtiden ligger ljus i hästens tecken även om jag nu sitter här hemma med en nyopererad käke. Så som ni kanske märkt här kommer bloggen ligga lite på is men ni kan följa mina planer och även lite pepptalk, tankar, tips och mer sådant kan dyka upp. Varför inte julklappstips och outfits som kan passa vintern och julen? :)
 
Ha de gött!
 
 

RSS 2.0